FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
Nákupní košík

Nakupni kosikCelkem 0 Ks
Cena
0 Kč
Cena 0 €
SkupinyVýrobci
Foiling
Windsurfing
Kitesurfing
- Tréninkové
» Nafukovací
SUP
Trapézy
Doplňky a příslušenství
Oblečení


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




  HOME » Kite Draky » Nafukovací
GA-Kites - Kite Spark 11,0 - 2019
 
Kód: 04753
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: GA-Kites

Naše cena: 13 990 Kč s DPH
Běžná cena: 25 900 Kč
Sleva: 11 910 Kč
Naše cena: 571 € s DPH
Běžná cena: 1 057 €
Sleva: 486 €
ks koupit
 
Odeslat odkaz známému emailem


Proj. plocha:7.31 m²
Struts:3
Větrný rozsah:12 – 28
Velikost:11.0
Štíhlost (AR):2.61
Bar:52 cm
Barva:C2 - black/orange





freeride kite

Gaastra SPARK

SPARK 11.0 : PERFORMANCE FREERIDE

Ještě nikdy nebyly i ty největší skoky tak snadné, jako se zbrusu novým freeride kitem SPARK! Kite má obrovský větrný rozsah a dokáže kdykoli a kdekoli vyloudit úsměv na vaší tváři.

Ale nejde zadaleka jen o skoky. I pokud chcete kite vzít do vln, či si jen užívat freeride session na oblíbeném jezeře, SPARK nikdy nebude faktorem, který by vás omezoval.

Začínající kitesurfeři i pokročilí jezdci ocení menší tlak na baru a lehké řízení v kombinaci s dokonalou letovou charakteristikou, díky které kite používají i týmoví jezdci Gaastra v méně ideálních podmínkách. Kite dokážete i při větším výkonu snadno ovládat jen konečky prstů a bez jakéhokoli velkého úsilí se můžete soustředit na jízdu, nemusíte se starat o kite. Díky velmi sportovnímu ovládání se nemusíte s kitem prát a výsledkem jsou rychlejší obraty, lepší stoupavost a hlavně nekonečná zábava.

Redesignována byla outline náběžné hrany kitu, dále byl zkrácen středový úvazek. Díky tomu SPARK při zachování původního AR nabízí vyšší výkon letové vlastnosti které z něj dělají jeden z nejoceňovanějších draků na trhu.

Features:

  • Neomezený výkonový potenciál
  • Precisní odezva na baru
  • Plošší profil pro maximální stoupavost
  • Hi-Tech konstrukce pro optimalizovaný výkon a nízkou hmotnost

Urs Hungerbühler

Urs HungerbühlerNové výzvy čekají za každým rohem a člověk se musí umět dokázat adaptovat. Kiteboarding se kontinuálně vyvíjí a přichází nové požadavky. Znamená to pro mě spoustu práce, jak před monitorem, tak při dohlížení nad výrobním procesem a v neposlední řadě také hodně cestování a testování. Prakticky bez ustání pendluji mezi pláží a Gaastra továrnou, abych se ujistil, že vše jde jak má. Je toho hodně. Nové materiály, technologie, každý detail dělá rozdíl!

Naše R&D centrum má základnu na Taiwanu. Je to blízko Gaastra továrny a můžeme být na vodě každý den.  Je zde spousta spotů s různým typem podmínek, což je pro testování velmi důležité. Potřebuji mít jistotu, že naše kity budou fungovat vždy a všude. Skvělé podmínky pro testování nabízí i Thajsko, kde je možné testovat kity v light wind podmínkách okolo 6 – 12 uzlů. Na testování a vývoji se hodně podílí Mario a Roy Rodwaldové. V Thajsku máme i perfektní podmínky pro testování race vybavení, při neoficiálních závodech na vysoké úrovni. V Indonésii máme prakticky všechny podmínky, nejčastěji light wind kombinovaný s neskutečnými vlnami.

Velkou výhodou je zázemí v podobě vlastní továrny Gaastra. Máme plný přístup do výroby, kontrolu nad každým detailem, prakticky neomezené možnosti co se týká množství prototypů, adaptace feedbacku od týmu je velmi rychlá. Díky tomu jsme mnohem efektivnější a flexibilnější. Mám také kontrolu nad výrobním procesem a jistotu, že z fabriky neodejde nic, co by nesplňovalo vysoké nároky značky Gaastra.

Peklo je pod tebou, tak vždy koukej vzhůru! :-)

Video:

Gaastra Kite Technology / Features:

SEGMENTED AND SPLIT STRUTS

3D HEAD PROTECTION

Přesná definice profilu a dokonalé zarovnání je výsledkem segmentové konstrukce strutů v přední části draka. Technologie segmentovaných banů zajišťuje, aby jednotlivé struty dokonale podporovaly a stabilizovaly optimální profil kitu a poskytuje tak dokonalé letové vlastnosti a co možná největší přesnost a citlivost řízení.

DACRON

INTEGRATED TENSIONER

Voděodolný impregnovaný Dacron s vysokou hustotou a polyurethanovým zátěrem poskytuje velkou stabilitu a současně minimální absorpci vody.

STRUT CONNECTION

MAST SLEEVE OPENING

Speciální technologie spojení jednotlivých banů s náběžnou hranou zajišťuje extrémně rigidní skelet draka, dělá toto spojení pevné a odolné, což má ve výsledku pozitivní vliv na výkon kitu. Optimalizované spoje náběžné hrany a strutů umožňují perfektní kontrolu napnutí v přední části profilu.

LEADING EDGE SEAM

OUTHAUL PULLEY

Vnitřní výztuhy z lehkého Dacronu jsou přilepeny a dvojitě přišity vláknem z polyesteru o vysoké hustotě a pružnějším nylonovým vláknem.

COMPUTER AIDED CUTTING

SPECS PRINT

Jednotlivé díly látky jsou řezány na počítačem řízeném plotteru pro maximální přesnost a kvalitu.

COMPUTER SEWING

MINI BATTEN

Všechny výztuhy, vyzpevnění a přípojné body jsou šity na počítačem řízených strojích.

REINFORCEMENTS

ROLL UP LEASH

Výztuhy jsou vyrobeny z polyesteru o vysoké hustotě (Dacron) a kevlaru.

KOOK PROOF CONNECTIONS

REINFORCEMENT BATTEN POCKET REINFORCEMENT BATTEN POCKET

Kook Proof systém připojení šňůr znemožňuje nesprávné připojení jednotlivých šňůř.

ANTI TANGLE WEBBINGS

PROTECTED HEAD AND CLEW

Speciálně tvarované popruhy proti zamotání na koncích banů zabraňují, aby se šňůry dostaly do kontaktu s konci strutů, což eliminuje případné problémy a zamotání šňůr v situacích, kdy jsou uvolněny.

SPINNAKER

C-FILM PROTECTED HEAD AND CLEW

Spinnaker je vyroben z extra lehkého (48 g/m) polyesteru s dvojitou ripstop úpravou a PU zátěrem a poskytuje tak vrchlíku velkou odolnost vůči roztržení a zároveň perfektní rozměrovou stabilitu.

PROTECTION

X-PLY X-PLY

Super lehké a extra odolné kevlarové výztuhy chrání citlivé části kitu před oděrem a otěrem, kterým jsou draky na písečných plážích vystaveny. Dacronové panely zajišťují optimální distribuci sil do přípojných bodů..

KITE-BODY SEAMS

DACRON LUFF PANEL

Trojité "cik-cak" švy jsou ještě podlepeny což omezuje turbulence povrchu kitu.

SPEED PUMP

CLEW AREA CLEW AREA

Snadné a rychlé nafukování a vyfukování kitu díky speed pump systému s dvojitými křížovými konektory.

TE CONSTRUCTION

TACK FAIRING

Výztuhy odtokové hrany z kevlarových pruhů zaručují perfektní rozměrovou stabilitu odtokové hrany. Kevlar má téměř nulovou roztažitelnost, díky čemuž je odtoková hrana dokonale stabilní. Speciální střih dvojitých panelů vrchlíku snižuje frekvenci vibrací a omezuzuje tak kmitání a třepotání materiálu i po mnoha hodinách použití.

BRIDLES

DOWNHAUL STORAGE POCKET

Dynema šňůry s polyesterovým opletem pro maximální ochranu, Logic-V-Bridle systém s trojúhelníkovou konstrukcí pro dokonalou pevnost oblouků. Žádný z Gaastra kitů nepoužívá kladky. Všechna vyvázání jsou pevná a zajišťují čistý a stabilní ARC design.

BLADDER

CONSTANT CURVE LUFF

Speciální povrch 100 mikronového polyurethanu na bladderech zamezuje "přilepování" částí bladderů k sobě.

Uvedená cena je za samotný kite, bar se šňůrami a příslušenstvím můžete objednat níže v souvisejícím zboží.







© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři